Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Ses Majestats els Reis d'Orient visiten Alcover

Ses Majestats els Reis d’Orient van arribar a la vila d'Alcover, la nit del 5 de gener, i ho van fer carregats d’il·lusió, de desitjos i amb moltes ganes de fer arribar, a tots els infants d’Alcover, els regals que portaven amb ells.

Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar a l'estació de tren vora les 19h i a continuació van prendre part, juntament amb els patges, de la Cavalcada pels carrers del poble, amb la col·laboració dels Bombers Voluntaris d'Alcover i els ADF's, que van acompanyar a les tres carrosses i a la renovada estrella pels principals carrers fins a arribar a la Plaça Nova.

És  en aquest indret, on cada any, es dóna el tret de sortida a l'espectacle central. Enguany, petits i grans, van quedar bocabadats en poder comprovar, a través de la projecció d'un màgic audiovisual, que Ses Majestats havien estat a Alcover en els principals llocs que trepitgen cada dia. I en aquella nit màgica també no hi podien faltar els Reis... que van arribar a la plaça i van trepitjar la passarel·la fins a arribar a l'Ajuntament. Al balcó del consistori van fer el discurs reial i se'ls va fer entrega de la clau màgica que obria cada porta i finestra del poble perquè poguessin deixar els regals. Tot i així, aquella nit va començar la seva tasca i van començar a repartir els regals i les il·lusions casa per casa.

 


AddThis Social Bookmark Button