Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Els Reis ens vigilen de ben aprop...Fes el teu encàrrec reial el 3 i 4 de gener

Ses Majestats els Reis d’Orient ja fa dies que ens vigilen de ben aprop per saber si els nens i nenes d’Alcover s’estan portant bé aquests últims dies del 2017. Arribaran, com ja és habitual, carregats d’il·lusió i amb moltes ganes de fer arribar, a tots els infants d’Alcover, els regals que portaran amb ells.

Però per saber què és el que més desitgen els nens i nenes de la Vila, han de rebre totes i cadascuna de les seves cartes i poder fer realitat els seus desitjos. Per aquest motiu, el proper diumenge 31 de desembre a les 13h, el Cercle d'Amics serà novament l’escenari de la recollida de les cartes a càrrec dels Patges Reials que vindran molt ben acompanyats.

Un cop els Patges hagin fet arribar les cartes de tots els infants, serà el torn de Ses Majestats els Reis d'Orient que arribaran,  divendres 5 de gener a les 18:30ha estació de tren d’Alcover i a continuació es farà la Cavalcada pels carrers del poble que finalitzarà amb un espectacle a la Plaça Nova. Al balcó de l’Ajuntament llegiran el Pregó Reial i a continuació, l’alcalde els farà entrega de la clau que obre totes les cases de la vila.

Recordar que el 3 i el 4 de gener es poden fer els encàrrecs reials a Ca Cosme de les 21h a les 22h.

Us convidem a viure, un any més, la màgia del Nadal a Alcover.


AddThis Social Bookmark Button