Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Sabates Grosses, l´últim film de Ventura Pons, tanca el Cicle Gaudí a Alcover

El Convent de les Arts d'Alcover projectarà, aquest dissabte 23 de desembre a les 19h , la darrera pel·lícula de la temporada inclosa en el Cicle Gaudí. Es tracta de Sabates Grosses, un film sota la direcció i guió de Ventura Pons, que es va estrenar el passat mes de setembre i que compta amb la interpretació de Joan Pera, Minnie Marx, Pedro Ruiz, Vicky Peña, Amparo Moreno i el vallenc Ricard Farré.

Una comèdia coral: l’aristòcrata sense un ral de profundes conviccions religioses, la seva filla d’esquerres que li canta les quaranta, la senyorassa amb un passat turbulent, el frare dominic un pèl bandarra, amic d’una gran cantant cubana, però que no pot fer- s’ho amb una mulata caribenya, amb un fill negre com un carbó independentista català. I les dues porteres valencianes amigues que s’ho expliquen tot, l’escocesa filla de l’atracador del tren de Glasgow, amagada darrere tres personalitats, idiomes i un munt de passaports, el seu pèrfid nebot que la persegueix amb el seu amant, un peça rus, les dues bessones americanes a la recerca de jovenets, la mestressa lesbiana del bar molt de moda, l’ex-agent del Cesid, els serveis secrets espanyols, camuflat en els Mossos d’Esquadra, descobert per un col·lega valencià… La multiculturalitat de la capital catalana dóna per molt. Drama o comèdia?

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ amb el Carnet del Convent de les Arts, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca d’Alcover, Carnet d’Estudiant, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat (cada situació haurà de ser acreditada).

Per a més informació: www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat

 


 

AddThis Social Bookmark Button