Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Es recapten més de 3.700€ per la Marató de TV3 dedicada a malalties infeccioses

Diumenge 17 de desembre es va celebrar una nova edició de la Marató de TV3 destinada, aquest any, a les malalties infeccioses. Alcover durant els mesos de novembre i desembre ha celebrat un seguit d'activitats organitzades per diferents entitats alcoverenques per recaptar fons per aquest projecte solidari. En total s'han recaptat 3.714 €.

El primer dels actes celebrats a Alcover a favor de la Marató de TV3 va ser una una fesolada popular, al pavelló de les escoles, organitzada pel Col·lectiu de Dones d’Alcover i la regidoria de Serveis Socials, en la que es van recaptar 1.390€. En acabar el dinar els comensals van poder gaudir d’una sobretaula amb bingo i una masterclass de zumba.

Altres activitats que es van dur a terme van ser un bingo a la Llar de Jubilats en què es van recaptar 150€; el Club Esportiu Alcover va celebrar un esmorzar popular en què es van aconseguir 400€; l'AMPA de l'Escola Mare de Déu del Remei va organitzar un seguit d'activitats com un concurs de pastissos, la rifa d'una cistella, un mercat de joguines i un taller de maquillatge i pintura, els quals van permetre recaptar 736€. Per altra banda, el Convent de les Arts va acollir un concert benèfic on hi van participar diferents entitats d’Alcover com l'EMMA i l'Escola d'Adults, entre d'altres, i que va aconseguir 847€. I el darrer dels actes dedicats a la Marató va ser el XIIIè Memorial Abel Gomis que va recollir 191 euros. 

Tota la recaptació obtinguda, els 3714€, seran destinada a la Marató de TV3 2017 dedicada a les malalties infeccioses. 


 

AddThis Social Bookmark Button