Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

La Biblioteca torna a obrir amb una imatge renovada i ho celebra amb un contacontes

L'acte de reobertura de la Biblioteca d'Alcover s'ha celebrat aquest divendres 29 de setembre a la tarda i ha permès fer una visita per les noves instal·lacions. Hi han assistit Josep Vives, Cap de servei de les biblioteques de la Generalitat de Catalunya, Neus Martorell, cap de la Central de Biblioteques de Tarragona i i l'alcalde d'Alcover, Robert Figueras juntament amb els regidors del consistori.

Al finalitzar la visita s'ha celebrat un conta contes infantil a càrrec de la companyia Ruskus Patruskus amb l'espectacle Setciències. Els infants que s'hi han donat cita també han pogut votar per escollir el nom del parell de "bandolerets" que seran la "mascota/icona" de la biblioteca, ideats per Javier Rubio.

A partir d'ara la biblioteca entra a formar part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya amb les novetats i avantatges que aquesta incorporació comporta: l'accés als serveis de suport de la lectura i a treballar conjuntament amb la resta de biblioteques de Catalunya, que també pertanyen al sistema; comptarà amb més recursos provinents de la Generalitat i es podrà accedir al préstec interbibliotecari, és a dir, es podran obtenir llibres d'altres biblioteques. Per altra banda, els usuaris diposaran d'un nou carnet vàlid per a ser utilitzat a totes les biblioteques públiques catalanes. Com també s'ofereixen activitats de foment de la lectura i el suport tècnic necessari si existeix algun tipus d'incidència.

 

 


 

AddThis Social Bookmark Button