Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Obertes les inscripcions a l'oferta formativa 2017-2018 de l'Escola d'Adults

L'Escola d'Adults d'Alcover, juntament amb el projecte Alcover Funciona, ha presentat l'oferta formativa del curs 2017- 2018 amb una cinquantena de cursos i tallers dirigits a formar persones en situació d'atur com també a la millora de les competències professionals de les persones ocupades.

Es tracta d'una oferta formativa molt variada que compta amb cursos de formació continua com monitor de menjador i transport escolar o manipulador d'aliments; cursos de formació ocupacional, d’informàtica  i comunicacions a diferents nivells com l'ús de les xarxes socials i el propi disseny de productes gràfics; pel que fa als idiomes, diferents nivells de català, Anglès i tallers d'expressió i redacció, entre d'altres. En l'àmbit de l'educació i la formació destaquen cursos de preparació d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i de 45 anys, alfabetització i de preparació del graduat en ESO.

Pel que fa als tallers, s'impartiran sobre temàtiques de disseny i manualitats en els que hi trobarem fotografia, dibuix i pintura o estalvi energia; en la modalitat de monogràfics s'oferten tallers de memòria, teatre i cuina, entre d'altres; i destaca també els tallers per a la recerca de feina en què s'aprendrà a elaborar correctament un currículum o preparar una entrevista de feina.

Les incripcions estan obertes fins el 29 de setembre i es poden fer de manera presencial a Ca Cosme (Plaça Cosme Vidal, 5 d'Alcover), al telèfon 97.776.05.95 o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Per a més informació també es pot accedir al facebook de l'Escola d'Adults d'Alcover. L'inici dels cursos serà el proper 17 d'octubre.

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button