Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Incerta glòria obre una nova temporada de cinema català al Convent de les Arts

El Convent de les Arts d'Alcover tornarà a ser l'escenari, de setembre a desembre, d'una nova edició del Cicle Gaudí, el circuit de cinema català que té com a objectiu conquerir nous públics per a la producció catalana, de consum minoritari a casa nostra.

Un comitè format per distribuïdors i exhibidors selecciona els títols de les produccions  que voltaran durant tres mesos per les diferents localitats. Són pel·lícules de qualitat, d'estrena molt recent i d'ampli abast de públic.

Alcover acollirà la projecció de quatre films de producció catalana: Incerta glòria (23 de setembre, 19h), Estiu 1993 (21 d'octubre, 19h), Brava (18 de novembre, 19h) i un títol encara per determinar (23 de desembre, 19h).

El proper dissabte 23 de setembre arriba Incerta glòria, la primera d'aquestes projeccions. Sota la direcció d'Agustí Villaronga, la pel·lícula se situa l'any 1937 al front d'Aragó. El Lluís (Marcel Borràs), un jove oficial republicà destinat a un lloc temporalment inactiu, coneix una vídua de la qual s’enamora i que aconsegueix entabanar-lo perquè falsifiqui un document que la converteix en la senyora de la comarca.

El millor amic del Lluís, el Soleràs (Oriol Pla) descobreix el frau i, a canvi de no delatar-lo, li exigeix que allunyi dels bombardejos el seu fill i la seva dona, de qui està secretament enamorat. Quan aquesta arriba al poble (Bruna Cusí) arriba al poble no triga a descobrir la traïció del Lluís i s'estableix entre ells dos un "estat de guerra" que farà trontollar tots els seus fonaments morals.

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades. Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat.


AddThis Social Bookmark Button