Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Més de 500 persones van participar a la 1a cursa - caminada solidària al Niu de l'Àliga

Un total de 510 persones van participar, aquest diumenge 17 de setembre, en la 1a edició de la cursa- caminada solidària al Niu de l’Àliga d'Alcover. Els diners recaptats, 3.500 euros, es van lliurar a favor de Càritas.

La cursa comptava amb tres modalitats de circuit: dues de curses de muntanya de 14 i 9,5 quilòmetres i la caminada d'uns 9km aprox.  Un total de 66 participants van córrer la cursa de muntanya de 14km, 73 inscrits ho van fer a la de 9,5km i 371 participants van fer la caminada.

Pel que fa als guanyadors, la cursa de muntanya de 14km se la va endú Jordi Garcia Ruiz (AC77), seguit per Marc Toda Vericat (Corredorsvalls.cat) i el tercer lloc va ser per Eloi Pallarès Roca (Atmosfera Trail). La primera dona va ser Bàrbara Anento Moreno (CAP Alcover), que va arribar dinovena.

Sergio García García, de l’Athletic Track Tarragona va guanyar la cursa de muntanya de 9,5km, seguit pel seu company de club Luis Manuel Álvarez Sierra. El tercer lloc va ser per Carles Salsench Constancio del CE l’Areny.

La primera dona a creuar la meta va ser Yoli Bergadà Tortajada (Athletic Track Tarragona) que va quedar en sisè lloc.

L’acte va ser organitzat pelCentre d’Atenció Primària d’Alcover amb la col·laboració dels Bombers Voluntaris d’Alcover, que enguany celebren el 25è aniversari, i l'Ajuntament d'Alcover.  Els organitzadors coincideixen en l'èxit d'aquesta primera edició i no descarten pensar en una nova cursa de cara la primavera.

Fotos cursa (sortida) i entrega diners: Font- Athletic Events
Foto cursa muntanya: Font Bombers Voluntaris Alcover

AddThis Social Bookmark Button