Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

L'Escola Mare de Déu del Remei compta amb un pati renovat a l'inici d'un nou curs

Amb l'inici d'un nou curs escolar 2017-2018, l'Escola Mare de Déu del Remei d'Alcover compta amb un seguit de millores al pati de l'escola que doten de més valor aquest espai.

El conjunt de patis d'esbarjo del complex escolar es separen en tres espais diferenciats:  l'espai destinat als alumnes de P3 els quals es troben en una zona delimitada per una barana, durant els treballs de millora s'ha pintat la barana de color blau per a fer l'espai més acollidor i agradable i també s'han reparat les reixes de recollida d'aigua. Al mateix nivell hi ha el pati de P4 on s'hi han instal·lattres jocs de molles i s'ha renovat amb pintures de diferents colors la caseta de jocs. 

Al pati de P5, 1er i 2on s'hi han instal·lat dues porteries de futbol sala  i dos conjunts de tobogans i gronxadors amb unes illes de cautxú per a evitar que els infants puguin prendre mal en cas de caiguda. Aquests tobogans són els que anteriorment estaven ubicats al parc de les Rodes, espai on s'hi ubicarà el futur centre de dia. També s'han incorporat dues taules de picnic perquè els nens puguin seure a esmorzar.

Els murs que delimiten l'espai s'han reparat i pintat d'un color crema i s'hi han col·locat tres pissarres. Per altra banda, els espais restants s'han decorat amb diferents siluetes de caràcter infantil.

Al pati de 3r fins a 6è s'han substituït les proteccions de les cistelles i s'han instal·lat noves xarxes. Al llarg del present curs es repintaran els camps de basquet i es dibuixaran diferents jocs al terra.

Amb la configuració dels diferents espais d'esbarjo es pretén aconseguir que l'espai exterior dels edificis de l'escola sigui un lloc on es pugui continuar aprenent, enriquint i que els alumnes interactuïn entre ells.

Aquesta millora ha estat realitzada per l'Ajuntament d'Alcover amb recursos propis i ha comptat amb la col·laboració de l'AMPA de l'escola Mare de Déu del Remei.


AddThis Social Bookmark Button