Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Els BBVV d’Alcover se sumen al calendari solidàri Bombers amb causa

Els Bombers Voluntaris d’Alcover juntament amb tres infants atesos a Sant Joan de Déu Terres de Lleida han participat, aquest dimecres 6 de setembre, en una sessió de fotos per il·lustrar un dels mesos del calendari solidari Bombers amb causa.

Aquest calendari en què hi participen Bombers de la Generalitat, Bombers de Barcelona i Bombers d'Andorra es posa a la venda durant el mes de novembre per recaptar fons per a programes de recerca en malalties infantils i d’atenció a infants en risc d’exclusió, que duen a terme els centres de Sant Joan de Déu. Els diners que es recapten amb la venda del calendari van destinats íntegrament tots a la Fundació St. Joan de Déu pel tractament i la investigació de les malalties infantils.

El calendari es posarà a la venda a mitjans del mes de novembre i que es podrà adquirir a les botigues Abacus, botigues Natura, supermercats Bon Preu, i en el cas d'Alcover els Bombers Voluntaris us el portaran a casa un cop feta la comanda prèvia a l'Ajuntament.

L'indret del municipi que s'escollirà definitivament és una incògnita i es desvetllarà amb la seva publicació. Aquest any el calendari posa l'enfoc en les mesures de prevenció al realitzar algun tipus d'activitat o tasca.

 

25 anys del parc de Bombers Voluntaris d’Alcover

Per altra banda, els bombers voluntaris d'Alcover aquest any celebren el 25è aniversari i entre els actes commemoratius, el 17 de setembre tindrà lloc la cursa- caminada solidària al Niu de l'Àliga, organitzada juntament amb el CAP d'Alcover i l'Ajuntament. Els diners recaptats, en aquesta ocasió, aniran destinats a Càritas.

El Museu d'Alcover acull, fins el 30 de setembre, una exposició de fotografies i material d'aquest 25 anys d'història.


AddThis Social Bookmark Button