23juny2018

Ajuntament Alcover

S'obre el concurs de disseny de l’etiqueta de la Rosita Fira de Bandolers 2017

L'Ajuntament d’Alcover i Cerveses la Gardènia La Rosita han convocat la cinquena edició del concurs de disseny de l’etiqueta de la cervesa que s’elabora amb motiu de la Fira de Bandolers d’Alcover. Aquest concurs va dirigit a qualsevol persona amb ganes de crear un disseny representatiu d’aquesta cita bandolera o del municipi que inclogui el nom comercial de la cervesa Rosita i enguany, també s'ha de fer constar els 15 anys de la Fira.

El disseny es pot presentar, en suport paper a mida real d'impressió, al PIJ (Punt d’Informació Juvenil d’Alcover- Plaça Cosme Vidal núm.5) de dilluns a divendres de 17h a 19h; o bé en format informàtic (PDF) per e-mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . El termini de presentació del disseny finalitzarà el dijous 14 de setembre de 2017.  El veredicte del jurat es farà públic el 19 de setembre.

El guanyador veurà el seu disseny imprès a les etiquetes d’aquesta edició limitada i també rebrà el seu pes (si es major d'edat) o el del familiar que vulgui en caixes d’aquesta cervesa feta a Alcover. L'acte de lliurament del premi serà dissabte 7 d'octubre a les 12:30h a l'estant de la Rosita, ubicat a la plaça del Portal, en el marc dels actes de la Fira de Bandolers.

La participació en aquest concurs implica l'acceptació íntegra de les bases.  

Bases

Mides etiqueta

 

 

 

AddThis Social Bookmark Button