17juliol2018

Ajuntament Alcover

15 anys del Centre de Dia d'Alcover: 15 anys al costat de la vellesa

El Centre de dia d'Alcover celebra aquest 2017 el seu 15è aniversari amb un seguit d'actes commemoratius. El primer d'ells va tenir lloc, divendres 30 de juny, amb un dinar de germanor a les instal·lacions del centre i a continuació, els usuaris i les seves famílies i els professionals es van donar cita a les afores de l'Ermita del Remei per a dur a terme la celebració de la missa. L'acte va acollir un gran mombre d'assistents entre ells, els diferents professionals del centre i del CAP d'Alcover, les persones que van estar al capdavant servei, els responsables que en el seu dia s'engegués aquest projecte, com també vinculades al centre al llarg d'aquests 15 anys.

A continuació es va obrir el torn de parlaments i l'homenatge als professionals amb més de 10 anys al centre: el xofer Casimiro Fernández i l'auxiliar de geriatria, Dolors Giné. També es va fer entrega del ram a Concepció Magrané (14 anys al centre) i se'ls hi va fer arribar també a Maria Dolors Fuguet (13 anys al centre) i Maria Dolors Llauradó (12 anys al centre).

Un cop fet els homenatges, es va dur a terme l'enlairada de globus i la bufada de les espelmes del pastís que va anar acompanyada per la batucada Kukupraks.

L’equip del Centre de Dia ha elaborat un programa d’actes perquè en gaudeixin els usuaris i els treballadors del centre, però també que hi puguin prendre part les famílies, els amics i tota la població alcoverenca. El següent dels actes programats serà el 16 d’agost, coincidint amb la festivitat de Sant Roc, a la festa d'homenatge a la vellesa.

 

AddThis Social Bookmark Button