17juliol2018

Ajuntament Alcover

Alcover forma part del VAVE Zone que ofereix activitats lúdiques per als joves

Alcover forma part del projecte VAVE Zone que agrupa un conjunt d'activitats i sortides d'oci i lleure destinat als joves de l'Alt Camp i està promogut per les regidories de joventut dels ajuntaments d'Alcover, el Pla de Santa Maria, Valls i Vila-rodona.

Es tracta d'un projecte comú que pretén oferir alternatives d'oci i lleure, facilitar la mobilitat i el desplaçament, i crear espais d'interrelació entre els joves de diversos municipis. D'aquesta manera, s'optimitzen els recursos de què disposa cada consistori i alhora es multiplica l'oferta d'activitats d'estiu. La tipologia de les activitats programades en aquesta primera edició d'estiu sorgeix del recull de les propostes i demandes formulades pels joves que han participat en l'elaboració del Pla Local de Joventut de cada municipi.

Les activitats s'inicien el 4 de juliol amb una sortida a l'Arboç a passar un dia d'aventura al cable-ski de Fun Cable. Estaran envoltats de natura i es farà wake boarding al pantà i slackline (22 euros bus + activitats). L'11 de juliol s'ha programat una sortida a la platja Llarga de Tarragona per fer pàdel-surf, caiac, catamarà, vela, futbol i volei (12 euros bus+activitats). El 18 de juliol es farà una sortida al parc aquàtic Aquolopis de La Pineda (12 euros bus+activitats).

El 20 de juliol s'ha programat una sortida a la zona esportiva de platja del Regueral de Cambrils amb altres joves de Cambrils, Salou i Vila-seca per compartir el dia de platja i disputar tornejos de volei i futbol (6 euros). I finalment, el 16 de setembre, es farà un dia d'esport i natura per la Via Verda que uneix Horta de Sant Joan amb Tortosa. Es pot fer tota sencera amb bici o meitat amb bici i meitat en piragua. (El bus és gratuït; i el preu de lloguer de la bici és de 12 euros i el preu de lloguer de la piragua de 15 euros).

A Alcover les inscripcions es poden fer al Punt d'Informació Juvenil (Plaça d'en Cosme Vidal, 5  tel. 977760595) fins una setmana abans de la data de la sortida.

Properes sortides:

AddThis Social Bookmark Button