17juliol2018

Ajuntament Alcover

Es demanarà permís als domicilis per estendre la fibra òptica a Alcover

L’operador de comunicacions MásMóvil ha començat les gestions per instal·lar la xarxa de fibra òptica a Alcover. En les pròximes setmanes, agents acreditats d’aquesta companyia passaran pels domicilis per sol·licitar permís per tal d’estendre el cablejat per les façanes.

En aquesta campanya No Comercial, agents correctament identificat per l’empresa “bee ingeniería”, empresa col·laboradora de MásMóvil, demanaran que el propietari/a de l’habitatge ompli un document amb les seves dades (Nom i cognoms, DNI, Telèfon i Signatura) donant permís als instal·ladors per passar la fibra per les façanes.  En cap cas es demanaran dades bancaries i en finalitzar s’entregarà a cada propietari/a un justificant de l'actuació per a major seguretat.

El pas de la fibra per les façanes agilita i simplifica la instal·lació de la fibra òptica, que passarà pel mateix espai que actualment utilitza el cablejat de coure existent (cable de telèfons) segons estipula la llei 9/2014, però necessita l’autorització dels propietaris o de les comunitats de veïns. Aquesta autorització és a més a més dels permisos urbanístics corresponents, que l’operador en qüestió ha de sol·licitar a l’Ajuntament.

El desplegament de la fibra òptica a la vila servirà per millorar la qualitat i velocitat d’internet i/o de la televisió de pagament, a les llars que posteriorment contractin aquests serveis als operadors de comunicació corresponents.
 

AddThis Social Bookmark Button