02desembre2020

Ajuntament Alcover

La Diada de les entitats comptarà amb una dotzena d'activitats a l'aire lliure

Alcover celebra, aquest dissabte 16 de juliol, la tercera edició de la Diada de les entitats amb una dotzena d'actes de diferents temàtiques i per a tots els públics: bitlles, gincanes, cafè concert, cercavila, teatre, etc...

Aquesta jornada anual, lúdica, cultural i festiva al voltant de les principals entitats i associacions del poble, s'iniciarà a les 9h amb l'activitat de tir al plat al Camp de tir del Serradalt organitzada per l'Associació de Caçadors Mare de Déu del Remei. A les 9:30h, des de la Plaça Lluís Companys, es donarà el tret de sortida a la gimcana i bicicletada popular organitzada pel Club Ciclista Alcover. A les 10h, a la Plaça Lluís Companys, l'Associació dels Jubilats i l'Escola d'Adults han preparat una distreta jornada de bitlles. A les 12h s'iniciarà el correbars pels carrers i bars de la vila a ritme de batucada amb el grup alcoverenc Kukupraks. A les 14h es durà a terme el dinar popular al Cercle d'Amics d'Alcover.

La Banda de l'EMMA oferirà, a les 15:30h, en aquest mateix indret, el cafè-concert.  El Casal Popular la Bretxa ha organitzat, a les 17h, el taller "Nius de Ratpenats" a l'Església Vella. A les 18h, es donarà el tret de sortida a la cercavila amb el Ball de diables Bruixots d'Alcover, els Gegants, els Xiquets d'Alcover i la Banda de l'EMMA. El recorregut serà el següent: sortirà del Pavelló, Portal de la Saura, Carrer Major i Església Vella.

A les 19h, al pàrquing dels Amics, el Club Ciclista Alcover ha organitzat una exhibició de bike trial amb César Cañas, 11 vegades campió del món. Per altra banda, del 15 al 17 de juliol, continua la ruta de les tapes Alcopica amb la participació de 12 restauradors. Per 2,5€ es pot degustar una de les creacions culinàries + beguda.

A la nit, a les 22h, des de Ca Cosme i pels carrers de la vila, la companyia alcoverenca Premium Actors representa El pregoner de Londres. Mitja hora després, els alcoverencs faran l'escena teatral de promoció de l'espectacle La boira de LondresPer finalitzar la tercera Diada de les Entitats, a mitja nit, el Pub els Amics serà l'escenari del concert de Smoking Souls i Dj's.

 

 

 

 

 

AddThis Social Bookmark Button