26maig2020

Ajuntament Alcover

En marxa el XVIII Concurs de Sant Jordi de la Biblioteca Municipal

Ja estan disponibles les bases del XVIII Concurs de Sant Jordi, Alcover 2019. Aquestes es poden obtenir a la Biblioteca Municipal d’Alcover, al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) o a l'enllaç que es troba al peu de la notícia. El concurs es basa en tres modalitats: la de dibuix, la de narrativa en català i com a novetat d’enguany la de Storytelling (narrativa en anglès).

En la modalitat de dibuix hi pot participar qualsevol nen o nena de 3 a 8 anys. El tema d’aquest any és l’escola Mare de Déu del Remei, que s’haurà de presentar en un full Din-A4.

Pel que fa a la modalitat de narrativa hi poden participar nois i noies de 9 a 12 anys. Les obres a presentar  han d’estar escrites en català, amb ordenador i no sobrepassar l’extensió de dos fulls. La temàtica és lliure.

La modalitat Storytelling, és per a nois/es de 10 a 14 anys, que vulguin mostrar el seu esforç i creativitat en anglès parlant sobre l’escola. Com en l’anterior modalitat, cal que les obres es presentin amb l'ordinador i no sobrepassant les dues fulles.

El termini de lliurament dels treballs és el divendres 12 d’abril. Totes les obres es presentaran sota un pseudònim al PIJ o a la Biblioteca. Els premis es lliuraran el diumenge 28 d’abril a les 12 del migdia en un acte públic que es celebrarà a la Biblioteca Municipal d’Alcover.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button