30maig2020

Ajuntament Alcover

85 atletes i bon ambient en la 14a Milla urbana d'Alcover

El passat diumenge 26 d'agost es va celebrar la catorzena edició de la Milla Urbana d'Alcover en la que hi van participar 85 atletes. La mua14 va constar de 7 curses i es va desenvolupar en normalitat i bon ambient.

Totes les curses es van fer segons l'horari establert pel jutge de carrera. El millor temps de la distància de 265 metres va ser de 42" de l'atleta Dídac Fortuny Martínez i 47" de l'Alba Capell Quirós. El millor temps masculí dels 500 metres va ser d'1′ 36″' aconseguit per l'alcoverenc Imran Ahidar i 2′ 12″ de l'alcoverenca Aina Lama Binefa en la categoria femenina. 3′ 28″ van ser suficient perquè en Pablo Zárate Briz (Cristo Rey Atletismo) fes 1.000 metres i la Sandra Uzquizia Aguilló (Atletismo Calceatense) un temps de 3′ 34″ en la mateixa distància. La milla més ràpida (1.609 metres) va ser la del Xavier Ros Borrell (Club Atletisme Tarragona), la de l'alcoverenc Javi Monzón i la del Josep Ramon Sanahuja (AA Xafatolls) que van necessitar 5′ , 5″01" i 5′ 03″ respectivament. La fèmina més ràpida en córrer la mua14 va ser la Sandra Alonso Ruiz del Barcelona Atletisme amb un temps de 5′ 57″. Podeu consultar la resta de resultats en la classificació

En finalitzar l'última cursa, Robert Figueras, Alcalde d'Alcover va fer entrega dels diplomes. Es va premiar als 3 primers llocs de cada categoria i el primer o la primera alcoverenca. L'atleta més jove en participar va ser l'alcoverenca Paula Vergès Bosch nascuda el 2016 i l'atleta més vell va ser el Jose Gutiérrez Bermudez nascut el 1960.

Les categories corresponents a l'adolescència sempre són les més baixes en participació. Aquest any s'ha notat més que en edicions passades, ja que ha faltat participació en les categories infantil, juvenil, junior i promesa. Tampoc hi ha hagut cap atleta de la categoria especial. No obstant això, la quantitat d'atletes visitants i locals ha estat proporcional.

Classificacions

 

 

Les fotos de la MUA14

 

AddThis Social Bookmark Button